Web Wiz

  New Posts New Posts RSS Feed - Apostroph' in Hyperlink
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Apostroph' in Hyperlink

 Post Reply Post Reply
Author
Find-Relation View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 06 June 2006
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 42
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Find-Relation Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Apostroph' in Hyperlink
    Posted: 19 April 2014 at 8:38am
In my new (Danish) Tennisforum I try in this topic  http://find-relation.dk/wiz/forum/forum_posts.asp?TID=268&PID=529 - http://find-relation.dk/wiz/forum/forum_posts.asp?TID=268&PID=529 to create a link to  http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/womens-tournament/info.aspx?tournamentid=1100031519 - CHIASSO OPEN 2014, Switzerland.
The link - http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/womens-tournament/info.aspx?tournamentid=1100031519 - http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100031519  - has an apostroph', but the link doesn't Work.

I've both tried to use single and double apostroph as hyperlink, but in both occations the apostrophs are removed from the hyperlink.

In stead I ask the visitors top copy the link. Is there a solution for that situation??

That will be a generel problem, because one of the subfora refers to http://www.itftennis.com/home.aspx - ITF Tennis, and they have apostroph in all links to all pages concerning "men's" and "women's" sites.
Back to Top
Find-Relation View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 06 June 2006
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 42
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Find-Relation Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 April 2014 at 8:42am
Btw. in my own forum http://find-relation.dk/wiz/forum (WebWizForum v10.18), I have no problem using hyperlinks (except from apostroph'), but in this forum links doesn't work (for me).
Regards Ole Dalsgaard Jensen
Back to Top
WebWiz-Bruce View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar
Web Wiz Developer

Joined: 03 September 2001
Location: Poole
Status: Offline
Points: 9487
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WebWiz-Bruce Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 April 2014 at 8:39am
Adding links to post are disabled for the newbie group till they have 40 posts when they move to the next group where posts are allowed.

I have also moved this to the support forum as this would be a bug that will be looked in to rather than a suggestion for a new feature.
Back to Top
WebWiz-Bruce View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar
Web Wiz Developer

Joined: 03 September 2001
Location: Poole
Status: Offline
Points: 9487
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WebWiz-Bruce Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 April 2014 at 9:00am
Have been investigating this issue for you.

An Apostroph or single quote mark ' is not common within a legitimate URL but are often used within URL's by hacker who use the single quote mark to lauch SQL Injection attacks, XSFR attacksand XSS attacks. Therefore the security filters remove these to prevent your visitors being used in hacking attacks.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.


Become a Fan on Facebook Follow us on Twitter Find us on Google+ Community Forums Web Wiz Blogs Web Wiz News
About Web Wiz | Contact Web Wiz | Terms & Conditions | Cookies | Privacy Policy

Web Wiz is the trading name of Web Wiz Ltd. Company registration No. 05977755. Registered in England and Wales.
Registered office: Web Wiz Ltd, Unit 18, The Glenmore Centre, Fancy Road, Poole, Dorset, BH12 4FB, United Kingdom.

Prices exclude VAT unless otherwise stated. VAT No. GB988999105 - $, € prices shown as a guideline only.

Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. All rights reserved.