Web Wiz - Solar Powered Eco Web Hosting

  New Posts New Posts RSS Feed - Is this Firefox or WebWiz?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Is this Firefox or WebWiz?

 Post Reply Post Reply
Author
Guzziriders View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 15 May 2014
Location: UK
Status: Offline
Points: 104
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guzziriders Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Is this Firefox or WebWiz?
    Posted: 09 June 2020 at 10:20am
When I look at the home page of the forum, at the bottom it shows the last posts, and unread ones are in bold type, plus the arrowhead is yellow.
So click on the arrowhead and go to the latest post.
When going back to the home page it used to refresh, so the post I had just visited showed as read. Now it doesn't.
Is this a Firefox change, looked around the Firfox help forums and can't find a reference, but some say the cache is sometimes built into the webpage. So I'm confused.
Brian.
Back to Top
WebWiz-Bruce View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar
Web Wiz Developer

Joined: 03 September 2001
Location: Poole
Status: Offline
Points: 9631
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WebWiz-Bruce Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 June 2020 at 8:49am
If you are using the back button then it is likely that Firefox is using the cache of the page rather than reloading the page.

If you refresh the page does it show correctly?
Back to Top
Guzziriders View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 15 May 2014
Location: UK
Status: Offline
Points: 104
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guzziriders Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 June 2020 at 11:08pm
Yes, the refresh button does then show the updated page.
Brian.
Back to Top
Guzziriders View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 15 May 2014
Location: UK
Status: Offline
Points: 104
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guzziriders Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 June 2020 at 1:49pm
It is Firefox, must have been an update, another forum user has the same problem using FF. Those using other browsers have no problem.
Now to find out how to cure it.
Brian.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.


Become a Fan on Facebook Follow us on Twitter Connect with us on LinkedIn Community Forums Web Wiz Blogs Web Wiz News
About Web Wiz | Contact Web Wiz | Terms & Conditions | Cookies | Privacy Policy

Web Wiz is the trading name of Web Wiz Ltd. Company registration No. 05977755. Registered in England and Wales.
Registered office: Web Wiz Ltd, Unit 18, The Glenmore Centre, Fancy Road, Poole, Dorset, BH12 4FB, UK.

Prices exclude VAT unless otherwise stated. VAT No. GB988999105 - $, € prices shown as a guideline only.

Copyright ©2001-2020 Web Wiz Ltd. All rights reserved.