Print Page | Close Window

Reverse Sort Order

Printed From: Web Wiz Forums
Category: General Discussion
Forum Name: General Discussion
Forum Description: General discussion and chat on any topic.
URL: https://forums.webwiz.net/forum_posts.asp?TID=31726
Printed Date: 19 May 2022 at 9:12am
Software Version: Web Wiz Forums 12.05 - http://www.webwizforums.com


Topic: Reverse Sort Order
Posted By: BritBOT
Subject: Reverse Sort Order
Date Posted: 24 October 2021 at 9:58am
I have a problem with all the links in the header row of a topic except the Last Post

Topics / Topic Starter Rating     Replies     Views     Last Post Reverse Sort Order (img)

They all go to a 403 despite theoretically being sent to /forum/forum_topics.asp?FID=2&SO=T or similar.  That's logical but...those links end up for example at /forum/forum1&SO=T.html or /forum/forum1&OB=asc.html and none of these html pages exist.

I'm still confused as to why or how the url displays an html page which doesn't exist anyway.



Replies:
Posted By: BritBOT
Date Posted: 25 October 2021 at 6:57am
The problem seems to be when an "&" is included in the page name instead of in the query.

I reinstalled the software from scratch before trying this again, just in case it was anything I had done, so this is, IMHO, a bug. 
My guess is it's the web.config, which again seems not to be affected by the SEO Setting - mine is disabled but it still seems to use the web.config since renaming web.config causes a total crash.

If when I get the 403, I change the url to /forum/forum1.html?OB=asc instead of /forum/forum1&OB=asc.html then it works.



Posted By: WebWiz-Bruce
Date Posted: 25 October 2021 at 9:43am
This part of Web Wiz Forums has not been changed for nearly 10 years, and are not able to replicate the issue here.

If you are using the web.config provided with Web Wiz Forums please make sure you enable both the following from teh SEO page in the admin area;

Page Titles in URL
URL Rewriting


-------------
http://www.facebook.com/WebWiz" rel="nofollow - Find Web Wiz on Facebook
http://twitter.com/WebWizUK" rel="nofollow - Follow Web Wiz on Twitter


Posted By: BritBOT
Date Posted: 25 October 2021 at 9:53am
I have enabled both and still have the problem. I will message you with a link, perhaps you can register and try for yourself?


Posted By: WebWiz-Bruce
Date Posted: 25 October 2021 at 11:56am
If you wish to have support outside of this public forum, you can will find support options at the  link below;

https://www.webwiz.net/web-wiz-forums/support.htm" rel="nofollow - https://www.webwiz.net/web-wiz-forums/support.htm


-------------
http://www.facebook.com/WebWiz" rel="nofollow - Find Web Wiz on Facebook
http://twitter.com/WebWizUK" rel="nofollow - Follow Web Wiz on Twitter


Posted By: BritBOT
Date Posted: 25 October 2021 at 3:09pm
We might take you up on that, but we need to get this working first.
I have adjusted my error settings and the sorting error turns out to be

HTTP Error 403.18 - Forbidden The specified request cannot be processed in the application pool that is configured for this resource on the Web server.

As far as I can tell the rest of the system has no problems with the application pool, which you might remember was pretty much the first issue that I had.
Any ideas please on this?


Posted By: WebWiz-Bruce
Date Posted: 26 October 2021 at 9:59am
The 'HTTP Error 403.18 - Forbidden' message means that the application pool does not have the correct permissions to access the folder Web Wiz Forums is installed within.

To allow special characters in URL's such as '&' please make  sure the application pool that Web Wiz Forums is running within is set to 'No Managed Code'.

-------------
http://www.facebook.com/WebWiz" rel="nofollow - Find Web Wiz on Facebook
http://twitter.com/WebWizUK" rel="nofollow - Follow Web Wiz on Twitter



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net