Print Page | Close Window

web wiz captcha problem with Firefox

Printed From: Web Wiz Forums
Category: Web Wiz Web App Support Forums
Forum Name: Web Wiz CAPTCHA
Forum Description: Support forum for the Web Wiz CAPTCHA security image.
URL: https://forums.webwiz.net/forum_posts.asp?TID=31745
Printed Date: 16 August 2022 at 10:33pm
Software Version: Web Wiz Forums 12.05 - http://www.webwizforums.com


Topic: web wiz captcha problem with Firefox
Posted By: fabrixnet
Subject: web wiz captcha problem with Firefox
Date Posted: 01 June 2022 at 11:08am
Hallo,
I have seen that "web wiz captcha" does not work with the Firefox browser.

It only works if I refresh the Image.
Please try
with Firefox without refresh the Image https://www.webwiz.co.uk/web-wiz-captcha/demo/default.asp" rel="nofollow - https://www.webwiz.co.uk/web-wiz-captcha/demo/default.asp

There is a solution?
x (x)
#ir-ext-ui { position: fixed; padding: 1px; z-index: 9999; display: none; font-family: Consolas, "Lucida Console", "Courier New", Courier, monospace; text-align: right; }



Replies:
Posted By: WebWiz-Bruce
Date Posted: 01 June 2022 at 12:07pm
Thank you for reporting this issue.

I have tested the demo on Windows 10 using the latest version of Firefox 101.0 (64-bit) and it worked fine without having to refresh the page or the image.

Is there a particular version of Firefox or platform that it doesn't work on?


-------------
http://www.facebook.com/WebWiz" rel="nofollow - Find Web Wiz on Facebook
http://twitter.com/WebWizUK" rel="nofollow - Follow Web Wiz on Twitter


Posted By: fabrixnet
Date Posted: 01 June 2022 at 1:46pm
Thanks for the quick response.
I had tested web-wiz captcha with firefox 101.0 (64 bit) on a Windows 11 PC and on another Windows 10 PC.
I then tried to install firefox on a Windows 11 PC that had never had firefox.
Always firefox 101.0 but clean, without extensions, and so
captcha works correctly.
I'll let you know if I find the reason.
Thanks again, bye
x (x)
#ir-ext-ui { position: fixed; padding: 1px; z-index: 9999; display: none; font-family: Consolas, "Lucida Console", "Courier New", Courier, monospace; text-align: right; }


Posted By: WebWiz-Bruce
Date Posted: 06 June 2022 at 12:32pm
Looking at the "#ir-ext-ui" text at the end of each of your posts it would indicate that you have a plugin or internet security software that is injecting code within the web page. I suspect that it is this causing the issue.

-------------
http://www.facebook.com/WebWiz" rel="nofollow - Find Web Wiz on Facebook
http://twitter.com/WebWizUK" rel="nofollow - Follow Web Wiz on Twitter


Posted By: fabrixnet
Date Posted: 16 June 2022 at 11:44am
Yes you are right, I suspect the plugin is https://addons.mozilla.org/it/firefox/addon/image-info-1/" rel="nofollow - https://addons.mozilla.org/it/firefox/addon/image-info-1/
Thanks



Posted By: WebWiz-Bruce
Date Posted: 16 June 2022 at 4:17pm
Thanks you for the update and that you have found the cause of the issue.

-------------
http://www.facebook.com/WebWiz" rel="nofollow - Find Web Wiz on Facebook
http://twitter.com/WebWizUK" rel="nofollow - Follow Web Wiz on Twitter



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net