Web Wiz - Solar Powered Eco Web Hosting

  New Posts New Posts RSS Feed - Upload?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Upload?

 Post Reply Post Reply
Author
dld-nordic View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 24 October 2008
Status: Offline
Points: 99
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dld-nordic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Upload?
    Posted: 16 November 2013 at 7:48am
When I try to upload images i get this error in 10.17

Persits.Jpeg.1 error '800a0009'

Height must be between 1 and 65535.

/functions/functions_upload.asp, line 550


What to do?


Back to Top
WebWiz-Bruce View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar
Web Wiz Developer

Joined: 03 September 2001
Location: Poole
Status: Offline
Points: 9631
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WebWiz-Bruce Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 November 2013 at 1:47pm
AspJPEG in not used in Web Wiz Rich Text Editor but is used in Web Wiz Forums.

This forum is for the Web Wiz Rich Text Editor application and not Web Wiz Forums. Have you posted in the wrong forum?

If you have then please post in the correct forum in order can give you the correct advice for the application you are using.
Back to Top
dld-nordic View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 24 October 2008
Status: Offline
Points: 99
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dld-nordic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 November 2013 at 3:32pm
Hi Bruce. It happened in the rich text editor when trying to upload. Didnt know where to put it?

It seems to be related to image resize but I dont know.

The funny part beeing that the image uploaded to the site anyway.


Edited by dld-nordic - 16 November 2013 at 3:45pm
Back to Top
WebWiz-Bruce View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar
Web Wiz Developer

Joined: 03 September 2001
Location: Poole
Status: Offline
Points: 9631
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WebWiz-Bruce Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 November 2013 at 10:17pm

Web Wiz Rich Text Editor does not use AspJPEG or are you integrating the Rich Text Editor in to your own application that does use this component?

The only application that we provide that uses AspJPEG is Web Wiz Forums. If you are using Web Wiz Forums you have posted in the wrong forum and you should head over to the Web Wiz Forums support forum at the link below and post in their:-

http://forums.webwiz.net/web-wiz-forums_forum1.html

The Web Wiz Rich Text Editor and Web Wiz Forum are two different applications and to be able to give the correct advice please make sure you have selected the correct support forum for the application that you are using.

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.


Become a Fan on Facebook Follow us on Twitter Connect with us on LinkedIn Community Forums Web Wiz Blogs Web Wiz News
About Web Wiz | Contact Web Wiz | Terms & Conditions | Cookies | Privacy Policy

Web Wiz is the trading name of Web Wiz Ltd. Company registration No. 05977755. Registered in England and Wales.
Registered office: Web Wiz Ltd, Unit 18, The Glenmore Centre, Fancy Road, Poole, Dorset, BH12 4FB, UK.

Prices exclude VAT unless otherwise stated. VAT No. GB988999105 - $, € prices shown as a guideline only.

Copyright ©2001-2020 Web Wiz Ltd. All rights reserved.