Drugači postopek na tem forumu je takšen, da moreš poslati zasebno sporočilo administratorju, kateri ti dodali pravice, da lahko ustvarjaš nove teme! Tako sem tudi sam ustvaril tole temo.
Glede prevoda, ki sem našel na vaši povezavi pa sem videl, da imate tudi Administrativno območje prevedeno (admin_language_file_inc.asp)!
No ja, če že obstajata dva prevoda še boljši! Saj tako slovenski uporabniki Web Wiz Forums bodo imeli večjo izbiro za se odločiti kateri prevod bodo uporabljali. Ali pa ga združili skupaj tako, da nekatere dele bodo dopolnili!
Drugači še to, vsak prevod je bil preveden na svoj vrstni način! Tako, da če bi sedaj združili skupaj nevem, če se bi vse ujemalo (saj nekatere besede sem sam tako prevedel in previdevam, da vi ste drugači. Nekdo drugi bi pa še drugači prevedel.
Če se bo vam, dalo sestaviti iz obeh en dober prevod ok. Nimam nič proti, saj prevod je namenjen javnosti.
V datoteki (language_file_inc.asp) sem videl, da ste prevajali iz Ruščine v Slovenščino. Sam sem prevajal iz Angleščine v Slovenščino.